Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси Къща за гости Краси

Добре дошли в къща за гости "Краси", с капацитет 4 (+2) гости.

1 спалня с единична и 1 двойна спални. Дневен тракт с удобен разтегателен диван.

На ваше разположение е удобна кухня и приятна дневна.

Верандата е перфектното място, където можете да се насладите на чаша кафе и студено питие, да хапнете на чист морски въздух.

Къщата целогодишно разполага с интернет, цифрова телевизия, климатик и паркомясто.

Къща за гости "Краси" е разположена на брега на морето, само на няколко крачки от девствения плаж на нос Шабла. Сутрин можете да посрещнете изгрева, съзерцавайки прибиращите се с улов лодки и да си купите прясно уловена рибка.

По всяко време имате възможност да се възползвате от лечебните и релаксиращи свойства на прочутата топла минерална вода.

Фара на Шабла е чудесна отправна точка за разходка и туризъм.

Шабла, фестивал "Песни и хора край жаравата", Джулай морнинг, Празник на плодородието

къмпинг “Добруджа”, Малкото моренце, паметника - Парада на хвърчилата, с. Тюленово, архитектурен резерват "Яйлата", нос Калиакра, плаж Болата, Русалка, Балчик, Езерец, Крапец, къмпинг "Космос" и архитектурния комплекс "Големия остров", Дуранкулак, Мангалия и Констанца, Румъния

Местоположение:
Цялата къща: -
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Красимира Иванова
Красимира Иванова