Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто Къща за гости Крипто

Къща за гости Крипто се намира в село Въгларово, област Хасково. Селото е на 10 км от град Хасково.

Къщата ни разполага с 5 отделни стаи с капацитет 16 човека.

Четири тройни стаи, като всяка една е с голямо двойно легло и едно единично и една четворна стая с двойно легло и две самостоятелни. Две от стаите ни разполагат с отделна баня и тоалетна, останалите три от тях са с обща част и обща баня с тоалетна.

Във всички стаи има телевизор с кабелна, интернет, климатици, хавлии, кърпи и завивки, както и козметични принадлежности за баня. Освен личните Ви принадлежности и дрехи, не Ви е необходимо нищо друго, освен добро настроение.

Ставайки дума за добро настроение, ние Ви предлагаме и механа с голям капацитет - до 50 човека, напълно оборудвани бар и кухня с посуда и ел. уреди.

Кухнята разполага с всички необходими кухненски принадлежности и уреди като скара, печка, котлони, фритюрници, хладилник, ледогенератор, мивки и абсорбатори.

Бара е оборудван със съдомиялна, кафе машина, машина за фреш, фрапе, кана за вода и шейкър.

В заведението сме осигурили всичко и за Вашето парти - парти-осветление, голяма караоке колона, тонколони, телевизор с интернет и място за дансинг.

Разположението на масите е по Ваш личен избор. Ние разполагаме с всичко, което Ви е необходимо, за да организирате Вашия повод и мероприятие.

За летните месеци сме осигурили голям навес, с маси на открито.

Ако не желаете да носите своя собствена консумация, може да се възползвате от предварително изготвен куверт от нашето меню, избрано от Вас.

Бихте съчетали пълноценно вашия престой с разходка в града, като посетите неговите забележителности, като например най-високата статуя на Света Богородица или просто да се разходите из красивите и уютни паркове или свършите работата си.

В Хасковски Минерални бани отново бихте могли да се насладите на природа или посетите лечебна баня или спа.

Ние Ви гарантираме конкурентни цени за вашия престой, приятна, нова и чиста обстановка.

От Вас се изисква да организирате семейство, роднини или приятели, да си изберете или създадете празник и да дойдете с весело и добро настроение!

Възможност за договаряне - само хотелска част или само механа.

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Тройни стаи: 3
Бунгала: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
телевизор:
кабелна телевизия:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Семейни празненства
  5. Детски рожден ден
  6. Моминско / Ергенско парти
Условия за повеждане на събития:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0876 *** ***
покажи телефона
Тинко Дойчев
Тинко Дойчев