8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Заета Направи запитване   Заета
Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси Къща за гости Криси

Къща за гости Криси се намира на шест километра от град Елена и на шестстотин метра от язовир Йовковци.

Тя разполага с две къщи с леглова база от 17 места.

Стопаните предлагат на своите гости самостоятелна къща с четири спални помещения - общо десет места. Две двойни и две тройни стаи.

Има напълно оборудвана кухня, всекидневна, хол, голяма тераса, два санитарни възли, кабелна телевизия и Интернет. Отоплява се с локално парно, като голямата зидана камина, за максимален комфорт и уют, е във всекидневната.

В двора на къщата има и друга постройка, където се разполагат допълнителни три спални помещения - общо седем места. Две от стоите са двойки и една тройка. Всяка е със собствен санитарен възел. Стаите разполагат със собствена механа с оборудвана кухня и барбекю.

На разположение на гостите е открит плувен басейн, детска площадка, зидано барбекю, паркинг и др. Басейнът се ползва от двете къщи.

Цената на къщата с десет места е 350 лева за една нощувка.

За две и повече нощувки 280 лева на ден.

За другата постройка цената е 200 лв./ ден.

Цената за Нова година е различна!

От първи юни до десети септември - минимум две нощувки.

Настаняване само с предварителна резервация!

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Къщи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Красимир Илиев
Красимир Илиев