Къща за гости Кристал

село Равда · община Несебър, област Бургас

Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал

Къщата за гости разполага с 12 двойни, 8 двойни с допълнително легло стаи и 1 судио за 2+2 човека, и апартаменти (2+2) и (4+2).

Има широк двор с кът отдих, беседки, барбекю, и кухненски кът. Възможност за приготвяне на храна.

Стаите са удобно и комфортно обзаведени със самостоятелна баня, климатик, телевизор с кабелна телевизия, хладилник, самостоятелна тераса с масичка и столове.

Апартементи с една или две спални всяка със самостоятелна баня, ТВ и тераса .Както и дневна с мека мебел, телевизор, място за хранене, кухненски бокс,и самостоятелна тераса.

Безплано имате възможност да използвате безжичен интернет, фитнес и тенис на маса!

Безплатни нощувки:

Резервирай 6 нощувки и плати 5 или резервирай 14 нощувки и плати 12 при начална дата на настаняване до 10 юли или след 1 септември.

Настаняване на деца до 3г. възраст- безплатно.

Местоположение:
Цялата къща: 65 гости
Двойни стаи: 1
апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Виктория Петрова
Виктория Петрова