Къща за гости Кристал

село Триград · община Девин, област Смолян

Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал Къща за гости Кристал

Къща "Кристал" осигурява домашен уют и възможност да прекарате няколко незабравими дни със семейството или приятелите си, без да ви липсва домът, защото нашите гости казват че се чувстват като у дома си.

Вкусните гозби и прекрасните гледки, които се откриват пред вас, ще се превърнат в мил спомен и ще искате отново да се върнете и насладите на специалното внимание и релаксираща атмосфера на хотела.

Общо пет безупречно чисти и просторни стаи са на ваше разположение с 4 тоалетни и 2 бани. Във всяка стая има парно отопление и интернет.

Общия капацитет на къщата е 12 легла.

Къщата разполага със собствен паркинг обширен двор за барбекю и отдих. На разположение на гостите на къща "Кристал" е голяма трапезария с камина, телевизор, CD плейър, хладилник.

Заповядайте в нашия скромен свят!

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
030* *** **
покажи телефона
Къдрица Поюклийска
Къдрица Поюклийска