Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи Къща за гости Кристи

Къща за гости "Кристи" се намира в Северозападна България в с. Копиловци. Това е едно прекрасно планинско село, сгушено в подножието на Стара планина.

Любителите на планинския туризъм и на чистия въздух ще намерят мястото отговарящо на представите им за една пълноценна почивка.

Къщата предлага храна и напитки, а за тези гости които желаят сами да приготвят своята храна е обособен кухненски кът с всички необходими уреди и пособия.

Капацитетът на къщата е от 14 до 20 човека.

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Двойни стаи: 4
Тройни стаи: 4
Тютюнопушене:
Ресторант:
телевизор:
кабелна телевизия:
Отопление:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Красимир Замфиров
Красимир Замфиров