8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Заета   Свободна   Свободна
Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо

Търсите тишина и домашен уют? Къща за гости Кристо е точното място за Вас!

Приятна обстановка за един комфортен престой и пълноценна почивка. Намира се в центъра на село Баня, на 5 км от гр. Банско и гр. Разлог, в центъра на Разложката котловина и на 156 км от гр. София. В селото има 70 топли минерални извора с температура на водата 58 С.

Приземният етаж разполага с две помещения за хранене за закуската, два телевизора, сауна, баня, тоалетна.

Първи етаж - апартамент за четирима възрастни - две самостоятелни спални със санитарни помещения, телевизори, всекидневна, маса, диван, голям телевизор, тераси!

Втори етаж - две двойни стаи със самостоятелни санитарни помещения, телевизори във всяка една от тях.

Втори и трети етаж - Мезонет за 2 възрастни + 2 деца или 3 ма възрастни, напълно оборудвана кухня с трапезария, телевизор, тераса, общо спално помещение на трети етаж със санитарен възел, голяма тераса, телевизор.

Отлична Wi-Fi връзка в цялата къща!

Къщата е с всички съвременни удобства. Дворът е просторен с възможност за паркиране. Има малък минерален басейн с температура на водата от 38 до 40 градуса!

Цената на цялата къща за 11 човека е 650 лева на ден!

В цените не е включена закуска от 6 лв. на човек на ден!

Велосипеди под наем /scott/ - размери M, L, XL, срещу допълнително заплащане!

Местоположение:
Цялата къща: 11 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0894 *** ***
покажи телефона
Костадин Бояджиев
Костадин Бояджиев