Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо Къща за гости Кристо

Търсите тишина и домашен уют? Къща за гости Кристо е точното място за Вас!

Приятна обстановка за един комфортен престой и пълноценна почивка. Намира се в центъра на село Баня, на 5 км от гр. Банско и гр. Разлог, в центъра на Разложката котловина и на 156 км от гр. София. В селото има 70 топли минерални извора с температура на водата 58 градуса С.

В приземният етаж има сауна.

Първи етаж - апартамент за четирима възрастни - две самостоятелни спални със санитарни помещения, телевизори, климатици и голям хол към тях с две маси, диван, телевизор, тераси.

Втори етаж - една двойна стая с голямо легло със санитарен възел, телевизор, климатик и голяма тераса с изглед към двора с басейна и една стая с две единични легла със санитарен възел, телевизор, климатик и с малка тераска.

Втори и трети етаж - мезонет за 2 възрастни + 2 деца или 3-ма възрастни, напълно оборудвана кухня с трапезария, хладилник, фурна, котлон, телевизор, тераса, общо спално помещение на трети етаж със санитарен възел, 2 големи легла, телевизор, климатик, голяма тераса.

Отлична Wi-Fi връзка с интернет в цялата къща!

Къщата е с всички съвременни удобства.

Дворът е просторен с възможност за паркиране на два автомобила.

Минерален басейн от две температурни зони - малка, с температура на водата от 38 до 40 градуса и голяма, с температyра на водата от 30 градуса!

Къщата разполага със зала с барбекю - в двора до басейна, камина с водна риза, две маси за 12 човека, външно барбекю на дърва, климатик, хладилник с фризер, фурна, микровълнова печка, съдомиялна, електрическа кана, кафемашина с капсули Krups Dolce Gusto, електрическа скара, тостер, фритюрник, скара за барбекю с дървени въглища и голям 58" смарт телевизор.

Цената на цялата къща за 11 човека през уикенда е 750 лева на ден - с изключение на празнични дни.

Велосипеди под наем (scott) - размери M, L, XL - срещу допълнително заплащане от 30 лева на ден.

Настаняване - след 15 ч.

Освобождаване - до 11 ч.

Местоположение:
Цялата къща: 11 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Семейни празненства
  2. Детски рожден ден
  3. Моминско / Ергенско парти
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Костадин Бояджиев
Костадин Бояджиев