Къща за гости Крумовата къща

село Катунище · община Котел, област Сливен

Къща за гости Крумовата къща Къща за гости Крумовата къща Къща за гости Крумовата къща Къща за гости Крумовата къща Къща за гости Крумовата къща Къща за гости Крумовата къща Къща за гости Крумовата къща Къща за гости Крумовата къща

Къщата е свободна за Фестивала в Жеравна 2019 !!!

Село Катунище е разположено в Източна Стара планина в Котленския Балкан. Намира се на 13 км. от град Котел, 52 км. от областните градове Ямбол и Сливен и само на няколко км. от селата Градец, Медвен и Ичера.

През селото минава Нейковската река, разположена от южната страна на селото.

Катунище, макар и по-малко от намиращото се на 9 км. село Жеравна, е по-девствено от него.

Селото е характерно със старите си автентични дървени къщи и високи каменни зидове.

Всички къщи в него са във възрожденски стил. Това е камчийския тип къща, строена от камък и дърво.

В близост до него се намират местностите Лисичи дол, Вълков чаир, Средоряка и др.

Катунище има прекрасна природа, чист въздух, романтична река, красив балкан с големи поляни, едно българско село, прекрасно за активен отдих и туризъм.

"Крумовата къща" е разположена в източната част на селото, с голям и добре поддържан двор на 3 нива отделени със каменни зидове, залесен с много зеленина и цветя, 2 каменни автентични чешми, голям плочник от каменни плочи със дървено сепаре и маса за хранене, от който се открива уникална гледка към Балкана.

Барбекюто, люлката и хамака за релакс, чистият въздух, чуруликането на птичките, спокойствието и насладата от неповторимата тишина и спокойствие са нещата, които ще допринесат за една наистина прекрасна почивка от забързаното Ви натоварващо градско ежедневие, а Вашите деца ще могат да играят на воля по меката трева.

В двора има обособено място за паркиране на 3 коли, а пред къщата за още 4.

Самата къща се състои от антре, баня и WC, 3 стаи, от които едната е кухня където гостите имат възможност да си приготвят храна самостоятелно. Кухнята е съвременна в съчетание на дърво и гнайс и разполага с вградена фурна, керамични котлони, аспиратор, хладилник, микровълнова печка, LED TV, кухненска мивка, кафе машина Krups с капсули на Nescafe Dolche Gusto, тостер, парти грил както и всички необходими прибори и посуда. Има обособена и лятна кухня, която зимно време е затворена с винили, отоплява се, има готварска печка с фурна и котлони, мивка и плот, голям хладилник с фризер, пералня, маса и места за сядане.

Едната стая е обзаведена с широка и комфортна спалня с ортопедичен матрак с мемори пяна и сребърни йони на Magniflex за двама възрастни или семейство с малко дете, като има налично и едно допълнително сгъваемо легло с ламели, матрак и топ матрак с мемори пяна което може да се ползва при необходимост и така може да се настани още един човек.

Втората стая е обзаведена отново с широка и комфортна спалня с матрак от мемори пяна за двама или семейство с малко дете и има още едно единично легло. И тук матраците са на Magniflex. В кухнята дивана е разтегателен и се превръща комфортна спалня за двама или семейство с малко дете.

Максимално в къщата могат да се настанят 8 възрастни + не повече от две деца. При необходимост от отопление в стаите има и радиатори Adax, а в кухнята камина на дърва която отоплява цялата къща. Има 3G и 4G покритие на мобилни мрежи.

В цялата къщата не се пуши, като това е позволено само в лятната кухня! Домашни любимци се приемат само по предварителна уговорка !

Избирайки " Крумовата къща" за почивка това е мястото, където ще си отпочинете истински, без да бъдете обезпокоявани от никой, далеч от градското напрежение, но без да се лишавате от удобствата и уюта, които ви предлага собствения Ви дом.

ВАЖНО !!!

Посочената цена в обявата е за 1 нощувка за максимум 8 души.

Цена при повече от една нощувка е както следва:

2 нощувки- 300 лв.

3 нощувки- 420 лв.

При повече от 3 по договаряне.

Коледни и Новогодишни празници 300 лв. по брой нощувки като минимално 2-3 броя нощувки.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Захари Крумов
Захари Крумов