Къща за гости Крушун Къща за гости Крушун Къща за гости Крушун Къща за гости Крушун Къща за гости Крушун Къща за гости Крушун Къща за гости Крушун Къща за гости Крушун Къща за гости Крушун Къща за гости Крушун Къща за гости Крушун Къща за гости Крушун Къща за гости Крушун Къща за гости Крушун Къща за гости Крушун Къща за гости Крушун Къща за гости Крушун Къща за гости Крушун Къща за гости Крушун Къща за гости Крушун Къща за гости Крушун Къща за гости Крушун Къща за гости Крушун Къща за гости Крушун Къща за гости Крушун Къща за гости Крушун

Заповядайте в изцяло обновената и единствена на територията на лесопарка къща за гости ''Крушун'', разположена между боровете в гората непосредствено преди Крушунските водопади.

Тук ще намерите уют и топлина, съчетани с романтичната обстановка и незаменимия изглед към зеленина и красива природа.

Събуждайки се сутрин, ще чуете единствено ромоленето на водата, идваща от водопадите и реката. А песента на птичките ще ви пренесе в един друг вълшебен свят.

Бъдете наши гости и ще се уверите сами, че това е едно райско кътче на природата.

Къщата разполага с три двойни стаи, две от които с възможност за допълнително легло за дете, една тройна, един апартамент, лятна градина, барбекю, механа с камина и безплатен охраняем паркинг.

Има всичко необходимо да се почувствате у дома си и да приготвите вашите деликатеси и напитки - кухненски кът с прибори, скара, фурна, кафе машина, хладилна витрина, фризери и микровълнова.

Има целодневен ресторант, намиращ се точно под къщата за гости и над реката.

Капацитетът на къщата е до 15 човека. Стаите са оборудвани със собствен санитарен възел, сателитна телевизия и отличен безжичен интернет.

Може да наемете самостоятелна стая, както и цялата къща.

Само на 300 метра от къщата за гости се намират прочутите Крушунски водопади, поради това, че къщата е разположена в лесопарк Маарата в боровата гора. В района има уникални забележителности - пещера Гарваница (дълбока 60 метра), Деветашката пещера, Урушки водопад, пещера Стълбица, езера и язовири.

Местоположение:
Цялата къща: 15 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 1
апартаменти: 1
Интернет:
Ресторант:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Димитър Димитров
Димитър Димитров