Къща за гости Крушунски рай

село Крушуна · община Летница, област Ловеч

Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай Къща за гости Крушунски рай

Къща за гости "Крушунски рай" се намира на 100 метра от центъра на селото и на 500 метра от местността "Маарата" и живописните Крушунски водопади.

Къщата е реновирана с функционално разпределение с капацитет за 13 души.

Стаите са разположени на два етажа, като на първия се намира една голяма двойна стая с голяма спалня и самостоятелен санитарен възел, а на втория етаж има три двойни стаи с общ санитарен възел, като две от тях са със двойни легла, а една е с единични легла.

Стаите са уютно обзаведени в съвременен стил и всяка е с телевизор с плосък екран.

До къщата има и едноспален апартамент 2+3 с просторна дневна, трапезария, напълно оборудвана кухня и самостоятелен санитарен възел. Цялата къща се отоплява с парно.

За да се насладите на прохладните вечери с приятели, къщата разполага с лятно барбекю с пещ. Кухнята е оборудвана с всичко необходимо за едно домакинство.

За децата има детски кът, в който да се забавляват.

За пълен релакс на гостите предлагаме отопляемо джакузи.

Деца до 6 години се настаняват безплатно.

Местоположение:
Цялата къща: 13 гости
Двойни стаи: 4
апартаменти: 1
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
климатик:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0884 *** ***
покажи телефона
Ирена Георгиева
Ирена Георгиева