Къща за гости Крушунско ханче

село Крушуна · община Летница, област Ловеч

Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче Къща за гости Крушунско ханче

Комплекс Крушунско ханче е отличен избор за семейства, големи компании или хора, търсещи кът за отмора. Местоположението и е в улица, намираща се на 150 метра от центъра на селото и на 300 метра от местността Маарата, в която може да видите забележителните Крушунски водопади.

Комплексът, отличен с 2 звезди, е композиция от 2 къщи, малък и голям басейн, ресторант, домашна механа и градина.

Къща №1 е на два етажа.

Първият помещава голяма модерна кухня, снабдена с всички необходими електрически уреди и посуда от всякакъв вид и старовременна механа с камина, 22 места, телевизор и стерео уредба. Механата е подходяща и за отделни банкети.

Вторият етаж се състои от 3 стаи, всяка от тях предназначена за 4-ма души - две единични легла и спалня. Трите стаи са свързани по между си с балкон.

Къща №2 включва 4 двойни стаи, разположени на 2 етажа. Двата етажа разполагат с просторни веранди с маси за ваше удобство и отдих.

Всяка стая от двете къщи е със собствен санитарен възел и е снабдена с климатик и телевизор.

През слаб и силен летен сезон в комплексът работят ресторант-градина и открити басейни.

През този сезон НЕ Е ВЪЗМОЖНО използване на кухня, вътрешна механа и барбекю.

Ресторантът предлага традиционна българска кухня. В него се предлага и организиране на лични мероприятия (сватби, кръщенета, другарски срещи, рождени дни, юбилеи и др.). Басейните на комплекса са детски и за възрастни, с температура на водата от 28-34 градуса.

Басейните и ресторантът са отворени за външни посетители.

Комплексът разполага също с детски кът, озеленен двор и паркинг.

За ваше удобство предлага и сешоари, ютия, възможност за използване на пералня и Wi-Fi.

Цените на стаите, посочени в ЛЕТЕН СЕЗОН са с включена закуска.

Цените в СИЛЕН ЛЕТЕН СЕЗОН включват безплатно използване на басейн и шезлонг.

Цените важат при резервация на две или повече нощувки.

При резервация САМО на една нощувка цената е +5 лв. на човек.

Резервация за една нощувка е възможна САМО в делнични дни (от неделя до четвъртък).

Местоположение:
Цялата къща: 18 гости
Двойни стаи: 4
апартаменти: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Детски лагер
  5. Спортни събития
  6. Семейни празненства
  7. Детски рожден ден
  8. Моминско / Ергенско парти
  9. Сватбени тържества
Условия за повеждане на събития:
От 01.05 до 30.09 в Комплекса работи ресторант с капацитет 80 места до 23.30ч. Условието е да бъде наета цялата къща, за да не се пречи на други гости. През останалия период от годината има механа, която събира до 22-ма души, като гостите сами приготвят храната си и обслужват сами своето парти. В този случай, освен наема за легловата база, е необходим и гаранционен депозит.
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Венелин Ангелов
Венелин Ангелов