Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите Къща за гости Куклите

Къща за гости "Куклите", с. Петревене, общ. Луковит се намира в област Ловеч - само на 100 км. от София и 50 км. от Плевен

Капацитетът ѝ е за до 14 човека, настанени на истински легла - без разтегателни дивани, фотьойли и т.н.

Къщата е отворена през декември 2023 г., наема се самостоятелно, без хазяи и разполага с:

- 6 спални с уникален дизайн, близък до природата. Всяка спалня е вдъхновена и кръстена на интересна забележителност от нашия район - Проходна ("Очите на Бога"), Провъртеника, Екопътека Искър-Панега, Златния парк, Глава Панега, Съева дупка.

Четири от стаите са двойни (три стаи със спални и една с 2 легла персон и половина), а другите 2 стаи са тройни (едната е със спалня и единично легло, а другата е с 3 единични легла). Всяка спалня разполага със собствен климатик, телевизор и хавлиени кърпи.

- 6 бани за максимално удобство на гостите - 5 от тях са към спални, а 6-ата е до залата за събирания. Всяка баня има диспенсър с течен сапун и хавлиени кърпи.

- Голяма зала за събирания с камина, голям телевизор и пълно кухненско оборудване - голям хладилник с фризер, съдомиялна машина, готварска печка, микровълнова фурна, кафе машина, термо кана, чисто нова посуда в достатъчно количество за всички гости.

- Градина с трева, цветни алеи, навес с маси и пейки и голяма скара навън.

- Две тераси с маса и столове.

- Безплатен паркинг в обособена зона за паркиране на няколко автомобила в двор до къщата.

- Имаме една бебешка кошара и столче за хранене, които могат да се ползват от гостите.

Къщата има много удобно местоположение и е изключително подходяща за дълги уикенди с приятели, в които спокойно да прекарате време заедно и да се насладите на всички забележителности наоколо.

Нашите гости могат да разчитат на съдействие и насоки към интересните места в района.

- Само на 4 км. от екопътека Искър-Панега и Златния парк край Луковит и извора на река Златна Панега край едноименното село.

- Само на 8 км. от пещерата Проходна, скален феномен Провъртеника, Национален пещерен дом, скалните манастири "Света Марина" и "Свети Никола - Глигора", известните Каменни къщи и още много забележителности в Карлуковския карстов масив.

- Само на 18 км. от пещерата Съева дупка и ферма за щрауси "Сините щрауси".

Перфектно място за празнуване на различни поводи в една уникална а и комфортна обстановка. Можем да съдействаме и за подходяща празнична украса за вашето събитие, така че то да бъде незабравимо.

Само на 200 м. от къщата се намира ресторант "Викки", който предлага разнообразна и вкусна кухня на разумни цени.

Местоположение:
Цялата къща: 14 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Детски лагер
  3. Семейни празненства
  4. Детски рожден ден
  5. Моминско / Ергенско парти
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Йорданка Велчева
Йорданка Велчева