Къща за гости Кума Лиса

село Кожари · община Борино, област Смолян

Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса Къща за гости Кума Лиса

Къща за гости „Кума Лиса” е разположена сред красивата и внушителна природа на Родопите само на 240 км. от гр. София, 120 км. от гр. Пловдив, 370 км. от гр. Бургас и на 60 км. от к.к-Пампорово.

Изпълнена с уют и спокойствие, тя предлага на своите посетители една добра почивка с много незабравими преживявания и положителни емоции. И това не е всичко, в близост до „Кума лиса„ се намират прочутите пещери „Ягодинска пещера“, „Дяволско гърло“, „Триградско ждрело“, „Харамийска дупка“, „Буиновско ждрело“ както и панорамната площадка „Орлово око“.

Къща за гости „Кума Лиса” разполага със:

Стая с две места 1 бр. (2 легла)

Стая с три места 1 бр. (3 легла)

Стая с четири места 1 бр. (1 спалня + 2 легла)

Общо 9 легла

Общ санитарен възел;

Механа;

Приготвяне на храна по заявка;

Кабелна телевизия;

Телефон;

Паркинг;

Три големи тераси;

Самостоятелно отопление на всяка стая;

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Двойни стаи: 1
Тройни стаи: 1
студиа: 1
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Галя Юрукова
Галя Юрукова