Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел Къща за гости Квел

Къща за гости "Квел" е с капацитет 10 +1 места, разпределени в две крила, на две нива, с възможност за комбинации между стаи и апартаменти.

* Крило 1 (капацитет 6 души): кухня; дневна с камина; 1 стая с 2 единични легла, с възможност за ползване на трето; 2 стаи с двойни легла. Стаите са със самостоятелен санитарен възел.

* Крило 2 (капацитет 4 души): апартамент с 1 стая с двойно легло; една стая с 2 единични легла; преддверие; кухненски бокс и санитарен възел.

Къщата разполага с трапезария, кът за почивка с камина, оборудвани кухни с възможност за самостоятелно приготвяне на храна от гостите. Уникални по своя дизайн стаи с TV, Wi-Fi интернет, климатик, локално отопление.

Просторна градина, басейн, навеси, барбекю.

Възможност за приготвяне на храна от домакините по предварителна заявка. Летния бар предлага напитки и изтънчени коктейли, а кухнята - чеверме, агне или прасенце на пещ; пица, пърленки на пещ; скара и други специалитети.

Това е точното място за вашето фирмено/семейно парти или просто за наслада на добра храна и спокойствие сред зеленина и чист въздух с приятели.

Къща "Квел" е на разположение за Вашето преживяване!

Общи условия:

Настаняването и освобождаването на къщата се извършва в следните часове:

• настаняване след 14.00 часа.

• освобождаване до 13.00 часа.

Възможност за по-ранно настаняване и/или по-късно освобождаване на стаите става след допълнително уточняване при запитването.

Регистрацията на гостите се извършва след представянето на документ за самоличност.

Всеки гост е длъжен да подпише Декларация за поемане на финансова отговорност при нанесени щети, съгласно утвърдения Правилник на къща за гости „Квел“.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Фирмено парти
  3. Семейни празненства
  4. Детски рожден ден
  5. Моминско / Ергенско парти
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Светлана Тужарова
Светлана Тужарова