Къща за гости La Maison

град Русе · община Русе, област Русе

Къща за гости La Maison Къща за гости La Maison Къща за гости La Maison Къща за гости La Maison Къща за гости La Maison Къща за гости La Maison Къща за гости La Maison Къща за гости La Maison Къща за гости La Maison Къща за гости La Maison Къща за гости La Maison Къща за гости La Maison

La Maison Ruse е разположен в самия исторически център на град Русе – в непосредствена близост до Регионалния исторически музей, Библиотеката и площад Батенберг, от който започва главната търговска улица на града. На пешеходно разстояние са всички важни учреждения, заведения, културни институти и забележителности.

Намира се в тиха уличка и разполага с четири двойни стаи и две четворки, всички със самостоятелни санитарни възли, контролиран картов достъп, предлага кабелна телевизия и безплатен безжичен интернет, парно отопление. Безплатен обществен паркинг е възможен в района, както и в двора на къщата.

В приземният етаж е обособен модерно обзаведен кухненски кът, място за отмора и срещи, а в кокетното дворно пространство е предвидена зимна пушалня. От собствениците нагостите могат да очакват съдействие и помощ при осъществяването на задачите си по време на престоя, да получат важна туристическа информация и улеснения при пребиваването си.

Местоположение:
Цялата къща: 17 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 1
студиа: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Дойчин Абаджиев
Дойчин Абаджиев