Къща за гости Лабади

село Орешак · община Троян, област Ловеч

Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади Къща за гости Лабади

Kъщата се намира на тихо и спокойно място в с. Орешак, до Троянския манастир.

Разполага с 6 стаи с 14 легла, 3 санитарни възела, оборудван кухненски салон и трапезария с камина, кабелна телевизия, интернет, лятна градина с барбекю и открит паркинг.

От юни до септември, на разположение на гостите е отопляем басейн, с температура до 30⁰.

Цена при наемане на цялата къща за една нощувка - по споразумение.

Цена при наемане на цялата къща за две и повече нощувки - 370 лева.

Цена при наемане на цялата къща за две и повече нощувки за периода от 01.06. до 31.08. - делнични дни - 420 лева, почивни дни - 460 лева.

*** Къщата не е подходяща за шумни компании! ***

Благодарим за разбирането!

Посочените цени не са валидни по време на Великденски, Коледни, новогодишни, официално обявени национални празници и 8-ми декември.

Местоположение:
Цялата къща: 14 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Красимира Спасова
Красимира Спасова