Къща за гости Лъчов Чифлик

село Голяма Желязна · община Троян, област Ловеч

Къща за гости Лъчов Чифлик Къща за гости Лъчов Чифлик Къща за гости Лъчов Чифлик Къща за гости Лъчов Чифлик Къща за гости Лъчов Чифлик Къща за гости Лъчов Чифлик Къща за гости Лъчов Чифлик Къща за гости Лъчов Чифлик Къща за гости Лъчов Чифлик Къща за гости Лъчов Чифлик Къща за гости Лъчов Чифлик Къща за гости Лъчов Чифлик Къща за гости Лъчов Чифлик Къща за гости Лъчов Чифлик Къща за гости Лъчов Чифлик Къща за гости Лъчов Чифлик Къща за гости Лъчов Чифлик Къща за гости Лъчов Чифлик

Чифлика е в живописна местност близо до река Топля, която се влива в Язовир Сопот. Просторно място с прекрасни природни гледки към балкана и язовира - на 3 км от с. Голяма желязна и на 2 км. от язовира.

Чифлика разполага с голям двор с детска площадка и място за игри. На двора има два независими навеса с барбекю, пещ и всичко необходимо за приятни мигове под асмата. На разположение на гостите има и механа с капацитет до 20 човека. За гостите е осигурено всичко необходимо за самостоятелно приготвяне на храна, а при желание от тяхна страна - насреща е домашната помощница.

Къщата разполага с 6 двойни стаи и 1 единична. Пет от двойните стаи са с едно двойно и едно единично легла. Две от стаите са със самостоятелни санитерни възли и отделни входове.

В основната къща:

- на долния етаж има 2 стаи с общ санитарен възел;

- на горния етаж са разположени 3 стаи с общ голям санитарен възел и чардак с изглед към балкана.

От чифлика се излиза директнто в планината и има възможност за прекрасни разходки сред природата.

Местоположение:
Цялата къща: 18 гости
Единични стаи: 1
Двойни стаи: 6
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0884 *** ***
покажи телефона
Лъчезар Георгиев
Лъчезар Георгиев