Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки Къща за гости Лъки

Къща за гости „Лъки” се намира в китното село Руховци, на 6 км югоизточно от град Елена, сгушена в Балкана под уханна борова гора, на 100 м от река Боровищица. Там ще усетите духа на миналото, красотата на природата, уют и спокойствие – далеч от забързаното градско ежедневие.

Къщата разполага с 3 двойни стаи с два санитарни възела и пералня. В едната стая има разтегаем фотьойл за трети човек. Има добре уредена и оборудвана кухня, дневна с камина, сайвант и просторна градина, където на воля да играят вашите деца.

Къщата се отдава под наем целогодишно.

Ако желаете да поръчате храна, можем да ви предоставим срещу допълнително заплащане от ресторанта на бунгала Лъки (друг наш обект).

Реката е подходяща за риболов и плаж. На 1 км от къща Лъки се намира Христовският водопад. В гората може да се разходите за гъби и билки.

На 3 км от село Руховци се намира Марянски манастир и винарна изба "Марян".

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 7 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Ивелина Иванова
Ивелина Иванова