Къща за гости Лалеви Къща за гости Лалеви Къща за гости Лалеви Къща за гости Лалеви Къща за гости Лалеви Къща за гости Лалеви Къща за гости Лалеви Къща за гости Лалеви Къща за гости Лалеви Къща за гости Лалеви Къща за гости Лалеви Къща за гости Лалеви Къща за гости Лалеви Къща за гости Лалеви Къща за гости Лалеви Къща за гости Лалеви Къща за гости Лалеви Къща за гости Лалеви Къща за гости Лалеви Къща за гости Лалеви Къща за гости Лалеви Къща за гости Лалеви Къща за гости Лалеви Къща за гости Лалеви Къща за гости Лалеви Къща за гости Лалеви

Заповядайте в самостоятелна къща Лалеви. За една пълноценна почивка, която е изцяло на разположение на гостите. Намира се на пешеходната ул. Пирин в гр. Банско.

Планинският курорт Банско е прекрасен за посещение, както в разгара на зимните месеци, така и в горещите летни дни. Предлагаме на своите гости всички удобства, уют и спокойствие, необходими за пълноценна почивка и отмора, далеч от стреса и напрежението на съвременния живот.

Къщата за гости е с общ капацитет 12 човека.

Състои се от 2 апартамента с хол с мека мебел, хладилник и самостоятелни спални, както и 2 двойни стаи, всички с прилежащи самостоятелни санитарни възли.

На приземния етаж има механа, напълно оборудвана с всичко необходимо за Вашият престой, както и камина, където можете да се насладите на топли и уютни вечери.

Във всички помещения са налични TV и високоскоростен Wi-Fi интернет.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Двойни стаи: 2
апартаменти: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Диана Лалева
Диана Лалева