Къща за гости Латинка

село Триград · община Девин, област Смолян

Къща за гости Латинка Къща за гости Латинка Къща за гости Латинка Къща за гости Латинка Къща за гости Латинка Къща за гости Латинка Къща за гости Латинка Къща за гости Латинка Къща за гости Латинка Къща за гости Латинка Къща за гости Латинка Къща за гости Латинка Къща за гости Латинка Къща за гости Латинка Къща за гости Латинка Къща за гости Латинка Къща за гости Латинка

Къщата се намира в мистичното село Триград, сгушено в Родопите. Разполагаме с 8 места за настаняване комфортно разпределени в три стаи- стая за двама (2 броя) и семейна стая за четирима, имащи за цел да удовлетворят очакванията на всеки тип гости.

Тук на разположение на гостите ни са и още механа, външно барбекю, тераси с чудесен изглед към планината. За удобство на гостите ни разполагаме и с подсигурени места за паркиране и съдействие при организиране на цялостния им престой в района.

Надяваме се нашите условия, подкрепени с искреното ни Родопско гостоприемство и отзивчивост, да спомогнат да прекарате незабравими моменти при нас, а и с нас.

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 1
Отопление:
Безплатен паркинг:
Вътрешна камина:
Външно барбекю:
Закуска:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Латинка
Латинка