Къща за гости Лайън хаус Къща за гости Лайън хаус Къща за гости Лайън хаус Къща за гости Лайън хаус Къща за гости Лайън хаус Къща за гости Лайън хаус Къща за гости Лайън хаус Къща за гости Лайън хаус Къща за гости Лайън хаус Къща за гости Лайън хаус Къща за гости Лайън хаус Къща за гости Лайън хаус Къща за гости Лайън хаус Къща за гости Лайън хаус Къща за гости Лайън хаус

Къща за гости "Лайън Хаус" се намира в самия център на Велико Търново, на улицата на занаятите Самоводската чаршия, в близост до Хан Хаджи Николи - едно от най - известните и предпочитани от туристите места в старопрестолния град.

Къщата е с капацитет 12 души и разполага с 3 двойни стаи и 2 семейни стаи с допълнително легло. На разположение на гостите е обща трапезария с оборудвана кухня и вътрешен двор. Цялата къща е климатизирана, с възможност за индивидуално регулиране на температурата във всяко помещение. На разположение на гостите е сателитна телевизия и безжична Интернет връзка. Възможност за паркиране има на площада в непосредствена близост до къщата.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
062* *** **
покажи телефона