Къща за гости Лефтерова

град Котел · община Котел, област Сливен

Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова Къща за гости Лефтерова

Създадохме къщата за гости с идеята да предложим усещане за домашен уют, неподправено гостоприемство и вкусна храна, така че да се превърнем в незаменим домакин за всеки, който би искал да прекара няколко дни в района.

Къща за гости и бистро "Лефтрова" се намират в центъра на гр. Котел и непосредствено до църквата "Св. Троица".

В Котел, в селата Жеравна, Медвен и Катунище са се запазили вече векове наред примери за възрожденската ни архитектура и история. Те продължават да бъдат атрактивни за всички, които биха искали да се върнат назад във времето или просто да се насладят на омиротворяващото въздействие на планината. 

Oбзаведохме всяка от седемте стаи в къщата в индивидуален стил и цветове. Така всяка има собствен уют и атмосфера и всеки път, когато се връщате при нас, ще имате възможност за ново преживяване.

Стаите са снабдени със самостоятелна баня с душ, безплатен Wi-Fi интернет достъп, телевизор с кабелна телевизия и локално парно, а някои разполагат и с климатик.

Всички помещения предлагат балкон или тераса.

В къщата могат да се настанят максимално 21 гости.

Местоположение:
Цялата къща: 21 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

Условия за повеждане на събития:
Къщата е подходяща за групи от възрастни и тиймбилидинг събития.

Шумни празненства не са проблем, ако къщата е изцяло наета от участниците в празненството.
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Иванка Лефтерова
Иванка Лефтерова