Две уютни бутикови къщи с индивидуален дизайн, голяма градина и в непосредствена близост до гората. Всяка от тях разполага с 4 двойни тематични стаи със собствен стил и детайли, които свързват природата с усещането за домашен уют, комфорт и релакс. Идеалното място, където да забравиш за всички графици и трафици, да събуеш неудобните си обувки и да презаредиш!

Капацитет: 16 човека с възможности и за допълнителни места.

Всяка от стаите има самостоятелна баня. Материите на спалното бельо и хавлиите са органични, био козметика и селекция от ароматни билки и чай допълват усещането за природа и здравословен начин на живот.

И двете къщи разполагат със собствен уютен салон с камина, кухненска част и зона за хранене и релакс - идеалното споделено пространство за семейство и приятели. По предварителна заявка може да се осигури домашно приготвена храна с местни продукти. Разполагаме със собствена селекция от подбрани вина, както и с разнообразен чай, кафе, билки от региона, подправки, домашно сладко от нашите баби. По желание на гостите си предлагаме и нашата специална кошница от местни екологични продукти , подбрани с любов от местни производители от околните села.

Концепция: Комплекс "Легендите хоумс" е част от т.н. Wellbeing хотели или - място, което те кара да се чувстваш добре. Идеално за хора, които обичат природата, mindfull почивките, йога ретрийти, креативни ваканции.... хубавата храна и вино.

Гледката на всяка една от стаите е непосредствено към гората и градината, а откритото пространство предоставя възможности за игри и различни занимания...

През топлите месеци комплексът разполага със зона за лятно кино, специална тераса за йога или танци, както и барбекю. В голямата градина и гората ще откриете различни зони за четене, спорт, петанк и други занимания на открито!

Създадено с грижа и любов от нашето семейство, искаме да накараме гостите си да се почувстват специални....и по-щастливи!

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Двойни стаи: 8
Къщи: 2
Интернет:
Ресторант:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Росица Бакърджиева и Йонка Бакърджиева