Къща за гости Лейла Къща за гости Лейла Къща за гости Лейла Къща за гости Лейла Къща за гости Лейла Къща за гости Лейла Къща за гости Лейла Къща за гости Лейла

Къщата се намира в самото сърце на архитектурния резерват град Хисаря. Предлагат се три луксозни стаи (спални) и едно общо оборудвано всекидневно помещение. Може да се сложи и трето легло във всяка спалня Добре сте дошли заедно с вашия домашен любимец.

Всяка стая е със самостоятелна баня с тоалетен възел, хладилник, климатик, интернет, телевизия и необходимите мебели за ползване. На броени метри от къщата е западната римска порта, църквата, джамията, градския парк, центъра на града и едни от най-добрите заведения за хранене.

В близост до нас има спа центрове, студия за релакс и рехабилитация, детски площадки, велоалея. На броени метри сме от изворите Момина Сълза, Колонадата, древния Амфитеатър и римските терми.

Дворът на къщата е много добре поддържан и през топлите месеци може да се превърне в любимо ваше място. Има добре оформени градинки с райграс и цветя, навес със скара и градински мебели. За децата има кът за игри с люлка и пързалка. Целия имот е обезопасен с ограда и по този начин, децата ви могат да играят на воля.

ВАЖНО !! На 50 м. от нас е реновираната легендарна минерална баня Русалка (известна в цяла България с турското си име Кюпчез), където срещу 5 лв. на ден нашите гости може да се къпят по цял ден в двата минерални басейна - мъжки и женски.

Тъй като домакините са дипломирани лекари специалисти, можете да получите безплатен съвет, свързан с лечение и профилактика чрез минералната вода в курорта.

Всяка стая може да бъде резервирана поотделно. Цена 34 лв. на стая.

Внимание! При повече от три нощувки следва намаление.

Колкото повече са нощувките, толкова по-голямо е намалението!

Може да се наеме цялата къща.

Обадете ни се за повече информация.

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
Двойни стаи: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Мартин Джниджев
Мартин Джниджев