Къщата се намира в самото сърце на архитектурния резерват град Хисаря. Предлагат се три луксозни стаи (спални) и едно общо оборудвано всекидневно помещение. Може да се сложи и трето легло във всяка спалня Добре сте дошли заедно с вашия домашен любимец.

Всяка стая е със самостоятелна баня с тоалетен възел, хладилник, климатик, интернет, телевизия и необходимите мебели за ползване. На броени метри от къщата е западната римска порта, църквата, джамията, градския парк, центъра на града и едни от най-добрите заведения за хранене.

В близост до нас има спа центрове, студия за релакс и рехабилитация, детски площадки, велоалея. На броени метри сме от изворите Момина Сълза, Колонадата, древния Амфитеатър и римските терми.

Дворът на къщата е много добре поддържан и през топлите месеци може да се превърне в любимо ваше място. Има добре оформени градинки с райграс и цветя, навес с барбекю и градински мебели. За децата има кът за игри с люлка и пързалка. Целия имот е обезопасен с ограда и по този начин, децата ви могат да играят на воля.

ВАЖНО !! На 50 м. от нас е реновираната легендарна минерална баня Русалка(известна в цяла България с турското си име Кюпчез), където срещу 5 лв. на ден нашите гости може да се къпят по цял ден в двата минерални басейна-мъжки и женски

Тъй като домакините са дипломирани лекари специалисти, можете да получите безплатен съвет, свързан с лечение и профилактика чрез минералната вода в курорта.

Всяка стая може да бъде резервирана поотделно. Цена 34 лв. на стая.

Внимание! При повече от три нощувки следва намаление. Колкото повече са нощувките, толкова по-голямо е намалението!...Може да се наеме цялата къща.... Обадете ни се за повече информация.

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
Двойни стаи: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Мартин Джниджев