Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците Къща за гости Лешниците
Къща за гости Лешниците
община Малко Търново, област Бургас
село Младежко
01 Май 31 Май
600лв. на вечер
Самостоятелна къща
Брой гости 9 допълнителни лега 2
            

Къща за гости „Лешниците“ се намира в с. Младежко – Природен парк „Странджа“ на 54 км. от гр. Бургас и на 24 км. от турската граница. Село Младежко със своята живописна природа, екопътеки, пещери и изворите на река Младежка, която протича по цялото и продължение го правят една от най-живописните местности на мистичната Странджа планина.

Къщата е уютна и просторна - идеална както за групи, така и за семейства. Ние разполагаме с много открито пространство, където децата да тичат и да играят. Имаме сезонен външен басейн, просторен двор с детски кът и беседка, футболно игрище, барбекю и други удобства идеални за релакс след дълъг ден на туризъм или разглеждане на местния район.

Къща за гости „Лешниците“ предлага възможност за настаняване на 9 души. Първият етаж е с дневна с голям диван, на който могат допълнително да бъдат настанени още двама души. На вторият етаж са разположени 3 спални (всяка + допълнително легло). Гостите имат на разположение 3 санитарни възела, единия от които е с джакузи.

Къщата е оборудвана с климатици, разполага и с камина както и напълно оборудвана кухня (хладилник с камера, фурна с газови и ел. котлони, аспирация, микровълнова фурна, съдомиялна, пералня и други), трапезария, кът за отдих както и кът за игри.

В цялата къща има свободен интернет, видеонаблюдение както и 4 паркоместа в двора.

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Семейни празненства
  3. Детски рожден ден
  4. Хоум офис
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Пламен Иванов
Пламен Иванов