Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана Къща за гости Левана

Комплекс от две къщи и бунгала, разположени в село Българево на 6 км. от гр. Каварна и 5 км. от нос Калиакра.

Къщата предлага комбинация от дърво и камък, климатизирани стаи, огромен двор с цветна градина, навес с камина и хамаци.

Тук може да наемете двойна стая, студио с две спални, къща с шест спални или две къщи с общо 10 спални.

Разполагаме с 5 бунгала, всяко с две стаи и баня, разположени в цветна градина.

На разположение на гостите са и няколко кухни с трапезарии, летен навес с кухня и барбекю, безжичен интернет, цифрова телевизия, детски кът с пясъчник.

В близост до къщата са разположени няколко механи и магазини, както и ресторантът на мидената ферма.

Наем на колелета и лодка се предлага на място, а наем на каяк или турове из района може да се направи с предварителна заявка.

Местностите Зеленка, Болата и Русалка на около 3-5-10 км. са предпочитани места за плажуване, които пленяват с дивата си природа.

Нос Калиакра, Яйлата и Чиракмана представляват интерес като близки забележителности по северното ни Черноморие.

Местоположение:
Цялата къща: 22 гости
Двойни стаи: 2
студиа: 1
Къщи: 1
Бунгала: 5
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Анастасия Митева
Анастасия Митева