Къща за гости Лиана Къща за гости Лиана Къща за гости Лиана Къща за гости Лиана Къща за гости Лиана Къща за гости Лиана Къща за гости Лиана Къща за гости Лиана Къща за гости Лиана Къща за гости Лиана Къща за гости Лиана Къща за гости Лиана Къща за гости Лиана

Кацнала на ръба на вълшебното Божурешко плато, в нашата къща ще се насладите на тишина, спокойствие и неповторим семеен уют. Всяка от стаите разкрива уникална гледка към морето. Да поиграете голф, да се насладите на дивните плажове в околността, да похапнете миди от развъдника, да посетите интересните обекти наоколо или просто да съзерцавате безкрайния хоризонт от панорамната тераса на къщата.Очакваме Ви!

За да е престоят Ви най - пълноценен препоръчваме да ни посетите с автомобил. На място ще откриете богата информация за околността и възможностите, които предлага. С желание за Вас и при предварителна заявка можем да предложим летищен трансфер, колелета под наем.

Къде се намираме? общ.Каварна, с. Божурец - вилна зона; С координати N: 43.42012, E: 28.31007

Как да стигнете от гр. Варна - излаз на международен път Е 87, след с. Топола следваща отбивка в дясно е с. Божурец. След табелата на селото завой на дясно, карате до края на асфалтовия път, след което има чакълест участък.

Вила Лиана разполага с три спални, две бани с тоалента, кабинет, дневна с трапезария и кухненски бокс и голяма тераса за слънчеви бани, хранене на открито и забавления. Налични са кабелна телевизия, Wi Fi, напълно обзаведена кухня, богата библиотека, сушилник за дрехи, ютия и сешоар. За вашите малки деца осигуряваме бебешка кошара, детски седалки за WC и ваничка за къпане на новородено. Градината разполага с беседка с място за хранене, детски кът, барбекю и чешма. В къщата могат да се настанят до девет души.

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Николай Кючуков
Николай Кючуков