Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите Къща за гости Липите

Комфорт и уют до Крушунски водопади на най-достъпната цена за района!

Къща за гости „Липите” се намира само на 10 км. от прочутите Крушунски водопади, недалеч от Деветашката пещера, Еменския каньон и други уникални забележителности. Ситуирана е в живописното с. Горско Сливово, на територията на Деветашкото плато.

Реновирана и изградена в традиционен архитектурно-битов стил с умела декорация от камък и дърво и прекрасна панорамна гледка. Има функционално разпределение и предлага възможност за настаняване на максимум 12 души.

Къщата е разположена на два етажа, като на приземния има просторна изба, баня със санитарен възел, едно общо помещение- дневна- трапезария с напълно оборудван кухненски бокс. На разположение на гостите са вградена фурна с керамичен плот, голям хладилник с фризер, съдомиялна, микровълнова, пълен набор съдове и прибори за готвене, LED телевизор (цифрова телевизия), музикална уредба, Wi-Fi, парно отопление, климатици, пералня, сушилня и др.

Основното помещение е свързано с изба, в която има баня със санитарен възел и пералня и може да се използва като складово помещение за хранителни продукти и напитки.

На втория етаж има 3 тройни стаи (с климатик), баня със санитарен възел. Стаите са уютно обзаведени в битов стил с топли цветове и текстил.

За Вашата пълноценна почивка, може да използвате покрита веранда с място за хранене, просторен двор (над 2 декара) с външно барбекю с пещ (с плот и мивка) и шезлонги, от който се разкрива прекрасна гледка.

Отделно има обширна покрита с навес външна кухня и столова, с възможност за събиране на голяма компания и външна баня със санитарен възел.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Тройни стаи: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Ана Григорова
Ана Григорова