Къща за гости Лориан Къща за гости Лориан Къща за гости Лориан Къща за гости Лориан Къща за гости Лориан Къща за гости Лориан Къща за гости Лориан

Ако искате да се отдалечите от градската суета, село Маджаре е идеалното място. Кристално чистият въздух, тишината, бистрите води на река Искър, всичко Ви води в един отдавна забравен свят на единство с природата.

На 10 км от общинския център гр. Самоков, селото пленява със спокойствие и уют. За любителите на зимните спортове в близост има ски писти, а курорта Боровец е на 20 мин. с кола.

Вила "Лориан" предлага не само това. Семейство Димитрови ще се радват да Ви посрещнат и да създадат домашна атмосфера за Вашето добро настроение.

Нашата вила за гости разполага с 4 двойни и 2 четворни стаи. Кабелна телевизия във всяка стая, локално отопление, топла вода, по 2 бани на всеки етаж, общи за всяка двойка стаи.

Сградата е с отлична термоизолация и изчистен, ненатрапчив стил на обзавеждане. Прекрасна гледка от всяка стая Ви провокира да се разходите до близкия хълм, сред вечната зеленина на дърветата.

В съчетание с гостоприемството на домакините, вила "Лориан" ще се превърне в пристан, където винаги сте добре дошли!

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Семейни празненства
  2. Детски рожден ден
  3. Хоум офис
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Ангел Христов Димитров
Ангел Христов Димитров