Ако искате да се отдалечите от градската суета, село Маджаре е идеалното място. Кристално чистият въздух, тишината, бистрите води на река Искър, всичко Ви води в един отдавна забравен свят на единство с природата.

На 10 км от общинския център гр. Самоков, селото пленява със спокойствие и уют. За любителите на зимните спортове в близост има ски писти, а курорта Боровец е на 20 мин с кола. И за разлика от скъпите хотели, тук можете да си позволите ваканция на минимални цени.

Вила "Лориан" предлага не само това. Семейство Димитрови ще се радват да Ви посрещнат и да създадат домашна атмосфера за Вашето добро настроение. Организиране на семейни тържества - собствен бар, заведение и кухня по желание на клиентите. Идеи за приятно прекарване на свободното време.

Нашата вила за гости разполага с 4 двойни и 2 тройни стаи. Кабелна телевизия във всяка стая, локално отопление, топла вода, по 2 бани на всеки етаж, общи за всяка двойка стаи.

Сградата е новопостроена, с отлична термоизолация и изчистен, ненатрапчив стил на обзавеждане. Прекрасна гледка от всяка стая Ви провокира да се разходите до близкия хълм, сред вечната зеленина на дърветата. В съчетание с гостоприемството на домакините, вила "Лориан" ще се превърне в пристан, където винаги сте Добре Дошли!

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Единични стаи: 1
Двойни стаи: 4
Тройни стаи: 1

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Димитрови