Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс Къща за гости Лукс

Къща за гости ЛУКС се намира на 7км. от Кърджали. Разположен е в непосредствена близост до водите на язовир Кърджали в уникалната самобитност и девствена природа на Родопите. Къща за гости ЛУКС е част от Хотелски комплекс „Главатарски хан”, който се отличава с възрожденска архитектура, съчетана с модерен аквапарк, пиано бар, фитнес център и просторна градина.

Селището Главатарци, откъдето идва и името на комплекса, е разположено на 392 метра надморска височина, която е изключително благоприятна за възстановяване от бронхитни и астматични заболявания, релаксиращи процедури за възстановяване на опорно-двигателната система.

Комплексът се намира на 259км. от летището на столицата, на 100км. от Пловдив и на 85 км. от Смолян. Разполага с общо 22 стаи и 5 апартамента, СПА център, пиано бар, фитнес, външни басейни, голяма градина, барбекю, ресторант. На разположение на гостите е и самостоятелна двуетажна вила. На първия етаж е разположен апартамент с кухня, баня и сауна. На втория етаж има една спалня със самостоятелна баня и две двойни стаи с общ санитарен възел, баня и сауна. Във вилата са обособени два отделни входа, което позволява всички стаи да бъдат наемани и като отделни помещения.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
студиа: 4
апартаменти: 2
Интернет:
Ресторант:
Басейн:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
036* *** **
покажи телефона
Иван Иванов
Иван Иванов