8-ми Декември Коледни празници Нова Година
Направи запитване   Заета   Заета
Къща за гости Луксия Къща за гости Луксия Къща за гости Луксия Къща за гости Луксия Къща за гости Луксия Къща за гости Луксия Къща за гости Луксия Къща за гости Луксия Къща за гости Луксия Къща за гости Луксия Къща за гости Луксия

Къща за гости Луксия, с. Сухаче разполага с леглова база от 10 места.

Къщата за гости Луксия се намира в най-горния край на с. Сухаче, общ. Червен бряг и граничи с гората. Селото е сгушено в прегръдките на Предбалкана, заобиколено от липови и дъбови гори, красиви местности, язовирчета и горски пътеки. Чистият въздух, тишината, спокойствието и гостоприемството на домакините ще ви накарат да забравите проблемите на забързаното ежедневие.

Къщата предлага всичко необходимо за вашата комфортна почивка. Разполага с 5 спални, всички с климатик, санитарен възел, кабелна телевизия и Wi-Fi нтернет.

На разположение на гостите е и трапезария с телевизор, кабелна телевизия и напълно оборудвана кухня с всички необходими съдове, прибори за хранене, хладилник, съдомиялна машина, микровълнова фурна, електрическа печка и кафе машина.

За студените зимни нощи къща за гости Луксия е снабдена с локално парно.

На разположение на гостите на къща Луксия са просторен двор и място за паркиране.

Ако сте почитатели на силната музика – това не е проблем. Заповядайте с вашите приятели – тук няма да пречите на никого. Само гората и зеленината ще са ваши слушатели.

Къща за гости Луксия е много подходяща за ваканция, уикенд или семеен празник през цялата година.

Районът, в който се намира предоставя отлични възможности за различни занимания и активности - ако обичате българските традиции, бит, култура, интересувате се от селскостопански и други специфични дейности, ако имате нужда от отдих на тишина сред природата или искате да посетите исторически и културни забележителности.

Заповядайте при нас с вашата компания или семейство да отпочинете след забързаното ежедневие - сред приказно красива природа, комфортна и уютна атмосфера!

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0877 *** ***
покажи телефона
сем. Иванови
сем. Иванови