Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково Къща за гости Лясково

Къща за гости "Лясково" се намира на лесно и достъпно място в китното родопско селце Лясково. Само на разстояние 15 минути път с кола от град Асеновград. Вие ще минете покрай историческия обект Асенова крепост (вкл. в 100-те Национално-архитектурни паметници на България) и ще се насладите на невероятните гледки по пътя.

Къщата разполага с просторни и уютни стаи със самостоятелни бани - 4 тройни стаи, 5 четворни стаи. Капацитет на къщата 33 места + допълнителни до 5 места.

За Вашето частно или фирмено празненство, за Вашето събиране по повод и без повод предоставяме механа с капацитет около 30 човека. Механата е изцяло предоставена за ползване от гостите, като в нея ще намерите всичко необходимо - оборудван кухненски кът с шкафове, прибори, посуда за сервиране и готвене, хладилник с камера, микровълнова печка, готварска печка с фурна и мивка с топла вода.

А за желаещите изцяло да почиват, предлагаме салати, скара и всякакви напитки в лоби-бара.

Организираме партита, рождени дни и други празници.

Къща за гости "Лясково" е подходяща както за индивидуални, така и за групови настанявания.

Местоположение:
Цялата къща: 38 гости
Тройни стаи: 4
студиа: 5
Интернет:
Тютюнопушене:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Семейни празненства
  3. Детски рожден ден
  4. Моминско / Ергенско парти
  5. Сватбени тържества
Условия за повеждане на събития:
За повече конкретна информация относно провеждане на събитие се свържете с нас!
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Даниела Милинова
Даниела Милинова