Къща за гости Маарата Къща за гости Маарата Къща за гости Маарата Къща за гости Маарата Къща за гости Маарата Къща за гости Маарата Къща за гости Маарата Къща за гости Маарата Къща за гости Маарата Къща за гости Маарата Къща за гости Маарата Къща за гости Маарата Къща за гости Маарата Къща за гости Маарата Къща за гости Маарата Къща за гости Маарата Къща за гости Маарата Къща за гости Маарата Къща за гости Маарата Къща за гости Маарата Къща за гости Маарата Къща за гости Маарата

Къщи за гости "Маарата", Крушуна разполага с леглова база от 12 +7 места.

Kъщи за гости "Маарата" се намира на 8 мин. пеша от приказната местност "Маарата", където се намират Крушунските водопади и на 15 км. от Деветашката пещера.

Старата къщата е над 100 години разполага с 2 двойни стаи със спални, 1 стая с 1 спалня и единично легло, 1 баня с тоалетна. Новата къщата разполага с 1 двойни стаи със спални, 3 стаи с 3 спалня+1 единично легло, 4 бани с тоалетни.

Освен с необходимата посуда за хранене къщата разполага и с печка, ел. скара, хладилник, кафе машина, микровълнова фурна, пещ, телевизор и аудио уредба.

Сто годишната къща има страхотна автентична механа. В зелената и цветна градина има дървена маса със пейки, чадър, люлка и барбекю на дървени въглища.

Идеалното място за Вашата почивка!

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 3
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Семейни празненства
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0882 *** ***
покажи телефона
Людмил
Людмил