Къща за гости Мадара Омая

село Мадара · община Шумен, област Шумен

Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая Къща за гости Мадара Омая

Предлагаме две самостоятелни къщи за гости построени в духа на старите български архитектурни традиции.

Къщите са едноетажни, с по 60 кв.м. застроена площ и 17 кв.м. покрита тераса.

Разположени са в двор от 1400 кв.м. Всяка къща се състои от дневна с кухненски ъгъл (19 кв.м.), две спални (14 и 10 кв.м.), баня с тоалетна и покрита тераса.

Стаите са с голям обем, таваните са с височина над 3 м. Оставено е да се виждат част от носещите греди с което се постига специфична атмосфера.

Максималния капацитет на всяка къща е 6 човека, т.е. за двете къщи - 12 човека.

Екстрите са:

* Двор 1400 кв.м.,

* Паркинг,

*Смарт телевизор. Сателитна телевизия, DVD, безжичен интернет,

* Кухня, мини бар,

* Климатик,

* Басейн,

* Покрита тераса.

Всички спални са с изглед към скалите.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Бунгала: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Тони Бървил
Тони Бървил