Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия

Заповядайте в Къща за гости Villa "MAGNOLIA", в красивото село Пороище. То се намира на 7 километра от гр. Разград, на 120 км.от гр. Варна и на 75км. от гр. Русе. Разположено изцяло върху хълмист терен, наподобяващ повече планински отколкото равнинен, природата наоколо е невероятна, чист въздух и кристално чиста вода.

На 2 км северозападно от селото се намира пещерата „Света Марина“. От нея извира поточе, което преминава през селото и се влива в р. Бели Лом, за която вода се смята, че е лековита.

В селото е живял съратника на Васил Левски – Ангел Кънчев къщата, където е основан революционния комитет е запазена и до днес като музей. Същата се посещава всяка година от учениците от разградските училища, организирайки поход до селото в памет на великия революционер Васил Левски и неговите съратници.

Също така Станка Николица-спасо-еленина, книжовничка и преводачка, една от първите български поетеси е родом от село Пороище. В селото е запазена една от най-старите християнски църкви "Св. Атанасий"в този регион, строена през турско и вкопана на няколко метра под земята /за да не привлича вниманието на тогавашната управа/ същата е реставрирана и в момента действаща.

Villa "MAGNOLIA" е масивна 3 етажна къща, намираща се в долната част на селото, с невероятна гледка към борова гора и е специално място за почивка. В района има няколко еко пътеки.

Къщата разполага в момента с 4 спални, три двойни стаи и една тройна. На всеки етаж има санитарен възел. Всяка стая разполага с телевизор, кабелна телевизия и интернет.

Villa "МAGNOLIA" разполага с голяма механа, разположена на партерния етаж, в която може да се настанят до 20 човека. Вилата също има оборудвана кухня, готварска печка, хладилник, микровълнова, кафе машина, тостер, кана за затопляне на вода.

Villa "МAGNOLIA" работи целогодишно и може да се наеме цялата къща или по отделно стаи за пренощуване. Цените за двойна стая 25 лв., за тройна стая 30 лв., за цялата вила 220 лв. на денонощие.

Местоположение:
Цялата къща: 24 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 2
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0893 *** ***
покажи телефона
Биляна Йорданова
Биляна Йорданова