Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия Къща за гости Магнолия

Вила Магнолия е самостоятелна къща, която е изцяло на разположение на гостите, без домакини, от които да се притеснявате. Намира се на тихо и спокойно място в полите на Родопите, само на 15 километра от най-древния град в Европа – Пловдив.

В нашия двор може да се насладите на тишина и спокойствие сред красивата природа и вековния ни бор. Басейнът е на разположение през целия летен период.

На първия етаж се намира просторна трапезария и кухня оборудвана с всичко необходимо за цялостния ви престой. За ваше удобство разполагаме с хладилник, фурна, съдомиялна машина, кафемашина.

Възползвайте се и от нашия кът за отдих с панорамен прозорец, където може да изпиете своето ароматно сутрешно кафе, наслаждавайки се на красивата гледка към басейна.

От трапезарията се излиза на двора, който има голяма маса за хранене, барбекю и детска площадка с батут.

На втория етаж са разположени двете спални, като всяка е с двойно легло, телевизор и мека мебел. Има обща баня и тоалетна, както и обща закрита тераса, от която се разкрива неописуема панорама към гр. Асеновград.

Местоположение:
Цялата къща: 4 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Хоум офис
Условия за повеждане на събития:
Не е подходяща за шумни партита
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0876 *** ***
покажи телефона
Красимира Чалъкова
Красимира Чалъкова