Къща за гости Малка къща край реката

село Васильово · община Тетевен, област Ловеч

Къща за гости Малка къща край реката Къща за гости Малка къща край реката Къща за гости Малка къща край реката Къща за гости Малка къща край реката Къща за гости Малка къща край реката Къща за гости Малка къща край реката Къща за гости Малка къща край реката Къща за гости Малка къща край реката Къща за гости Малка къща край реката Къща за гости Малка къща край реката Къща за гости Малка къща край реката

"Малка къща край реката" е сгушена между зелените ливади на село Васильово, на 20 км от гр. Тетевен.

Това е самостоятелна, малка, селска къща, за пет човека, в рустикален стил. Състои се от кухня с трапезария и баня с тоалетна на първия етаж и три спални на втория, едната от които е преходна. Банята е изцяло каменна.

Дворът, близо 2 дка, граничещ с планинска река и собствен плаж, е изцяло на Ваше разположение. Обособени са много кътчета за отдих, хамаци, барбекю и китна лятна кухня със сламен покрив.

Ако търсите спокойно и тихо място за почивка, с невероятна природа, извън комерсиалните и шумни курорти, заповядайте в уютната "Малка къща край реката" - различна от всяка друга, в която сте били.

Местоположение:
Цялата къща: -
Тютюнопушене:
Приема кучета:
кухня:
Външно барбекю:
Подходящо за деца:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0894 *** ***
покажи телефона
Мартина Георгиева
Мартина Георгиева