Къща за гости Мандулова къща

град Копривщица · община Копривщица, област София

Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща Къща за гости Мандулова къща

Построена през 1752 година, възстановена през 1992, Мандулова къща е паметник на културата и архитектурен паметник в града – музей Копривщица. Разположена в самия център на града, непосредствено до общината на едно от най- комуникативните места.

Къщата е една от най-добрите локации за вашата почивка и хубаво изживяване, като съчетава възрожденската обстановка с модерните удобства. Мандулова къща е прекрасен пример за копривщенска възрожденска архитектура. Интериорът на Мандулова къща е адаптиран, за да предложи максимален комфорт на своите посетители.

Разположена в центъра на града-музей, къщата предлага чудесни условия за настаняване. Архитектурен паметник на културата, къщата е с добре поддържан двор и ще посрещне гостите си в този уютен дом, за да им разкрие очарователна двуетажна сграда с голям дървен чардак.

На двора е изграден барбекю кът с камина и бар. На първия етаж на Мандулова къща са разположени спалня, тоалетна, хол с мека мебел и механа, в която комфортно могат да се настанят 16- 20 човека и чиято камина предлага несравним уют и топлина.

Напълно оборудваната кухня позволява на гостите сами да приготвят храната си, или ако желаят, по предварителна заявка, тя може да им бъде приготвена.

Вторият етаж на къщата разполага със пет спални помещения и голям чардак, както и три санитарни възела (бани; WC), разположени удобно за гостите.

Стаите предлагат простор и домашен комфорт. Разполагат с хладилници, телевизори, кабелна телевизия и интернет.

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Детски лагер
  5. Семейни празненства
  6. Детски рожден ден
  7. Моминско / Ергенско парти
  8. Сватбени тържества
Условия за повеждане на събития:
Необходим депозит!
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Мандулова къща
Мандулова къща