Къща за гости Маргарита

село Синеморец · община Царево, област Бургас

Къща за гости Маргарита Къща за гости Маргарита Къща за гости Маргарита Къща за гости Маргарита Къща за гости Маргарита Къща за гости Маргарита Къща за гости Маргарита Къща за гости Маргарита Къща за гости Маргарита Къща за гости Маргарита Къща за гости Маргарита Къща за гости Маргарита Къща за гости Маргарита Къща за гости Маргарита Къща за гости Маргарита Къща за гости Маргарита Къща за гости Маргарита Къща за гости Маргарита Къща за гости Маргарита

Самостоятелни стаи, студиа и двустаен апартамент, разположени на втори и трети етаж в къща, недалеч от северния плаж "Косата" и устието на река Велека.

Едната стая е за трима, другата за двама души, като всяка има балкон с гледка към морето и самостоятелни баня и тоалетна. Двете студиа се намират на трети етаж от сградата, като едното от тях е за трима, а другото - за двама души. Всяко разполага със самостоятелни тераси, санитарен възел и кухненски кът, климатик и телевизор. Двустайният апартамент се състои от две помещения, снабдени с две единични легла и спалня, отделна напълно оборудвана кухня, кът за хранене, баня с тоалетна и два балкона с красива гледка към морето.

Къщата е разположена в спокоен район, в околностите на населеното място има пет живописни плажни ивици, в близост са Странджа планина и река Велека.

Къщата приема гости само през лятото.

Местоположение:
Цялата къща: 15 гости
Двойни стаи: 2
студиа: 3
апартаменти: 1
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
климатик:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
059* *** **
покажи телефона
Маргарита Пеева
Маргарита Пеева