Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана Къща за гости Мариана

Самостоятелна луксозна къща Мариана” предлага на своите гости приятен престой за 4 души, пълен с грижи и внимание към детайлите в близост до минералните води на курортния град. Усещането за уют в къщата носи на посетителите чувство за сигурност и спокойствие. Намираме се на 200 метра от лековитите минерални басейни на гр. Павел баня и сме отворени за посещение през цялата година!

Самостоятелна луксозна къща “Мариана” предлага безплатен паркинг за две коли, двор, просторен етаж с две спални, напълно оборудвана кухня, баня, хол, дрешник, голяма тераса, също и камина, безплатен Wi-Fi достъп, климатици и парно, осигурени са хавлиени кърпи, аксесоари за баня и спално бельо.

Ще се радваме да бъдете наши гости!

Самостоятелна луксозна къща “Мариана” – Вашето място за прекрасна почивка в китния курорт Павел баня!

Тук сме, за теб!

Местоположение:
Цялата къща: 5 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Мариана Илиева
Мариана Илиева