Къща за гости Марина Къща за гости Марина Къща за гости Марина Къща за гости Марина Къща за гости Марина Къща за гости Марина Къща за гости Марина Къща за гости Марина Къща за гости Марина Къща за гости Марина Къща за гости Марина Къща за гости Марина Къща за гости Марина Къща за гости Марина Къща за гости Марина

Стаи за гости "Марина", гр. Обзор функционира от 2005 г. и е реновирана през последните няколко години.

Намираща се в тихата част на града, на 600 м. от централен плаж и 600 м. от центъра на града, стаи за гости "Марина" предлага на своите гости тишина, уют и сигурност за една пълноценна почивка.

За любителите на тишината и романтиката, стаи за гости “Марина“ предлага панорамна тераса с красив изглед към Черно море, където всеки по свой вкус може да приготви любимите си ястия в напълно оборудван кухненски кът.

За любителите на ресторантите и баровете - в радиус от 300 м. около стаи за гости "Марина" са разположени множество семейни ресторантчета, предлагащи традиционна българска кухня и рибни деликатеси.

Стаи за гости “Марина“ предлага различни видове настаняване на своите гости, включващи двойни стаи, едноспални апартаменти и студио, обзаведени в съвременен стил и с удобства.

На разположение на гостите, на 100 м. от къщата се намира общински платен паркинг.

Гостите на стаи за гости “Марина“ могат да се насладят на цифрови телевизионни канали включени в пакета, детски кът на панорамна тераса, оборудван кухненски кът, както и предлаганите плажни спортове - джет, парашут и др.

От къща за гости "Марина" започва и екопътека по маршрут Първомайска поляна - водопад - Извора на самодивата - крепост Калето, където всеки може да се наслади на величествената Стара планина и да напълни минерална вода от извора.

Местоположение:
Цялата къща: 15 гости
Двойни стаи: 4
студиа: 1
апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Велислава Алексиева
Велислава Алексиева