Къща за гости Марина ливада Къща за гости Марина ливада Къща за гости Марина ливада Къща за гости Марина ливада Къща за гости Марина ливада Къща за гости Марина ливада Къща за гости Марина ливада Къща за гости Марина ливада Къща за гости Марина ливада Къща за гости Марина ливада Къща за гости Марина ливада Къща за гости Марина ливада Къща за гости Марина ливада Къща за гости Марина ливада Къща за гости Марина ливада Къща за гости Марина ливада Къща за гости Марина ливада Къща за гости Марина ливада Къща за гости Марина ливада Къща за гости Марина ливада Къща за гости Марина ливада Къща за гости Марина ливада Къща за гости Марина ливада Къща за гости Марина ливада Къща за гости Марина ливада

Къща за гости Марина ливада се намира във Велинград, вилна зона Марина ливада. Намира се на 2 км. от центъра на града - изключително спокойно и релаксиращо място за отдих!

Двора разполага с голям безплатен паркинг за всички гости на къщата, който е под постоянно видео наблюдение.

Всички помещения в къщата за гости разполагат с безплатен Wi-Fi интернет и телевизор с плосък екран. Помещенията за настаняване разполагат със собствена санитарен възел и балкон, а някои са с изглед към планината. Имаме общо 7 стаи.

Помещенията за настаняване в къщата за гости включват спално бельо и хавлии.

На двора имаме джакузи, голям детски кът, външна беседка, външно барбекю, място за релакс шезлонги, всичко необходимо за да се почувствате като у дома си!

Банкетна зала с капацитет 30 човека.

Залата ни е оборудвана с билярд, кухня където може да приготвите всичко необходимо за любимите ви хора. Разполага с печка, скара, всякаква посуда, микровълнова, тостер, кафе машина.

Двора и залата ни са идеално място за събиране с приятели или семейството, за да създадете неповторими спомени.

Капацитета, с който разполагаме на цялата къща е 18-20 човека! Очакваме ви с усмивка и уютна атмосфера за едни незабравими летни и зимни спомени.

Ако търсите спокойствие, тишина, релакс и приятна атмосфера това е мястото!

Парк Клептуза се намира на 4 км от къщата за гости, а минералният басейн на Thermal Camping Velingrad - на 500 м.

Във Велинград и околностите има възможности за различни дейности, сред които пешеходен туризъм и пешеходни обиколки велосипеди.

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 41 гости
Двойни стаи: 1
Тройни стаи: 5
апартаменти: 1
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Виктор Попов
Виктор Попов