Къща за гости Мария- Невена

село Безмер · община Тервел, област Добрич

Къща за гости Мария- Невена Къща за гости Мария- Невена Къща за гости Мария- Невена Къща за гости Мария- Невена Къща за гости Мария- Невена Къща за гости Мария- Невена Къща за гости Мария- Невена Къща за гости Мария- Невена Къща за гости Мария- Невена Къща за гости Мария- Невена Къща за гости Мария- Невена Къща за гости Мария- Невена Къща за гости Мария- Невена Къща за гости Мария- Невена Къща за гости Мария- Невена Къща за гости Мария- Невена Къща за гости Мария- Невена

Къща за гости "Мария-Невена" се намира в с. Безмер- на 6 км. от главния път Варна- Добрич- Тервел- Силистра. То е желана дестинация за туристите, любители на лова и риболова, на старите занаяти- сарачество, железароновачество, грънчарство, пчеларство.

През декември 2008 г. къщата е удостоена със сертификат "Зелена къща" от Българската асоциация за алтернативен туризъм за това, че предлагаме местни еко продукти, грижим се за опазването на природната среда и представяме активно местната култура.

Къщата разполага с 7 стаи, всяка със самостоятелен санитарен възел, телевизор, сателитна телевизия, WI-FI. Общия капацитет на къщата е 21 души.

На разположение на гостите са оборудвана трапезария с камина, кухня и мини бар. Любезните домакини предлагат домашно приготвени ястия от традиционната българска кухня и възможност посетителите сами да приготвят храната си. На тяхно разположение са и барбекю и пещ. Равният като тепсия двор е в размер над 4000 кв. м., изпълнен с овощна, зеленчукова градина и места за отдих. Детската площадка е с пясъчник, пързалка и люлки. Къщата разполага с гараж и охраняем паркинг.

Гостите могат да се запознават с традиционните Добруджански обичаи, нрави и култура. В къщата е разположена и автентична сбирка, показваща характерните за Добруджа занаяти. Близки туристически обекти до селото са Каньонът на Суха река, манастир със 100- годишна история, дивечовъдна станция, фазанария, 8 зарибени микро язовира, извор за лековито вода Кору Чешма и др.

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 2
Къщи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Детски лагер
  5. Спортни събития
  6. Семейни празненства
  7. Детски рожден ден
  8. Моминско / Ергенско парти
  9. Сватбени тържества
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона