Къща за гости Марковската къща

село Орешак · община Троян, област Ловеч

Къща за гости Марковската къща Къща за гости Марковската къща Къща за гости Марковската къща Къща за гости Марковската къща Къща за гости Марковската къща Къща за гости Марковската къща Къща за гости Марковската къща Къща за гости Марковската къща Къща за гости Марковската къща Къща за гости Марковската къща Къща за гости Марковската къща Къща за гости Марковската къща Къща за гости Марковската къща Къща за гости Марковската къща Къща за гости Марковската къща Къща за гости Марковската къща

Къща за гости "Марковската къща" се намира в с. Орешак, в една от най-красивите и величествени части на Стара планина - Троянския балкан, близо до емблематичния Троянския манастир „Успение Богородично”.

Достъпът е целогодишен, по павиран път. Районът предлага множество еко пътеки и възможности за еко туризъм, а само на 5 км се намира Троянския манастир. Местността е известна със своята величествена природа, чист планински въздух, уютна атмосфера, отлични условия за разходки и зимни спортове, интересни културни и исторически забележителности.

Гостите могат да опитат традиционни български ястия в намиращите се в близост кокетни механи.

Къща за гости "Марковска та къща" е с леглова база за общо 12+2 госта и 2 обособени самостоятелни входа, подходящи за настаняване на две различни компании (8 души във вход „А” и 8 души във вход „Б”). Всеки вход разполага с просторна трапезария с камина, кухненски бокс, разтегателен диван, телевизор с кабелна телевизия и WC.

Кухненският бокс е обзаведен с керамична плоча с два котлона, тостер, кафеварка, кана за гореща вода,хладилник, съдомиялна, кафе машина, както и необходима посуда за приготвяне на храна. От трапезарията се излиза на обособен с камина кът за барбекю.

Къща за гости „Марковската къща” разполага с общо 6 спални, разпределени във всеки отделен вход.

Спалните във всеки вход се намират на втория етаж. Една от спалните разполага със собствен санитарен възел и разтегателен диван, а другите две спални ползват общ санитарен възел, намиращ се в коридора между тях. Две от спалните са с тераси, от които се открива прекрасна гледка към Стара планина. Всяка спалня разполага с телевизор с кабелна телевизия. За всички гости има осигурени тоалетни принадлежности, както и хавлиени кърпи.

За гостите на Къща за гости „Марковската къща” има осигурен безплатен паркинг, както и Wi-Fi достъп на цялата територия.

От месец Май до месец Октомври гостите могат да се насладят на безплатен басейн с топла вода, разположен в двора на къщата . Край басейна има и открит мокър бар.

Къщата може да бъде наета изцяло (за 12+2 госта) или съответно всеки вход може да бъде нает отделно (за 6+1 госта).

За една прекрасна почивка в уединена обстановка посетете Къща за гости „Марковската къща”.

Условия за настаняване и цени:

Настаняване - след 15 ч., освобождаване - до 12 ч.

Цени: 1 нощувка от неделя до четвъртък (за 6+1 госта) - 350 лв.

Къщата не се отдава за Студентски празник (8.12.). Цена за Нова година и Великденски празници – на запитване.

Процесът на резервация се завършва с превод на 50% капаро от крайната сума на Вашата резервация. Капаро не се възвръща.

Ранно настаняване и късно освобождаване са възможни срещу доплащане и в случай, че заетостта позволява.

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Станка Марковска
Станка Марковска