Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели Къща за гости Мартинели

Къща за гости Мартинели се намира в село Христо Даново, в подножието на величествената Стара планина.

От селото е изходният път за водопад Сувчарско пръскало, хижите Козя стена, Ехо и Дерменка. Прекрасен район с чист планински въздух, подходящ както за туризъм и зимни спортове, така и за заслужен релакс.

Със своите 6 просторни спални, къщата може да настанява до 12 души.

Всеки гост ще намери своя уютен кът, където да се наслади на спокойствието и комфорта на нашата къща. За най-малките ни посетители има на разположение и 2 бебешки кошари.

Научи се да обичаш готвенето в нашата модерна и оборудвана кухня. И за да започнеш деня с усмивка, нашата кафе машина винаги е заредена и готова да ти предостави ароматно кафе.

Релаксирай в нашия басейн, без хлор, със солна електролиза, което означава, че водата ще бъде нежна към кожата ти. Отпусни се на удобните шезлонги и се наслаждавай на слънцето и прохладата.

Забавлявай се със спортни предизвикателства - наличието на тенис на маса, батут и федербал ще те накарат да се наслаждаваш на всяка минута в компанията на приятелите или семейството.

Посрещаме всеки гост със специален комплимент - домашно приготвено тирамису и усмивка, топло приветствие и готовност да направим престоя ти незабравим.

Вече не търси перфектното място за настаняване - тук то те очаква!

Разкрий нови перспективи за релакс и забавления! Резервирай своя страхотен престой в нашата къща за гости и създай спомени, които ще те връщат отново и отново!

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Шумни празненства
  2. Фирмено парти
  3. Семейни празненства
  4. Детски рожден ден
  5. Моминско / Ергенско парти
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Руслан Асенов
Руслан Асенов