Къща за гости Маврудиева къща

град Копривщица · община Копривщица, област София

Къща за гости "Маврудиева къща" е разположена в архитектурния резерват на гр. Копривщица. Къщата за гости се намира на възвишение на десния бряг на река Тополница, в близост до центъра на Копривщица, под живописна борова гора. До къщата можете да стигнете по асфалтов път. Пред самата къща има и място за паркиране на автомобили.

От тук започват няколко изпитани туристически маршрута - към връхБогдан, от където извира р. Тополница; както и към месностите "Чумина" и "Панеков връх". Района предлага на туристите и любителите на природата добри условия за пикник, горски плодове, както и прелестна гледка.

Чистият въздух, горската прохлада и тишината на улица "Здравец" прави "Маврудиева къща" идеално убежище за всеки търсещ уют и спокойствие.

Новопостроената "Маврудиева къща" представлява двуетажна шумо и топло изолирана къща, разполагаща с две двойни и три тройни стаи. Стаите са просторни, стилно и съвременно обзаведени, оборудвани със самостоятелен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия и локално парно.

От терасите на "Маврудиева къща" се разкрива чудесна гледка към града и природата на Средна гора на фона на гордо стоящата зад нея Стара планина.

За Вашето тържество, личен или семеен празник "Маврудиева къща" ви предоставя и битова механа, която по желание може да наемете. Капацитетът и е 14 места. Механата е оборудвана с камина, хладилник, готварска печка, микровълнова фурна, топла вода, телевизор с кабелна.

Местоположение:
Цялата къща: -

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Маврудиева къща