Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая Къща за гости Мая

Къща „Мая” се намира в с. Бангейци, на 2 км. от гр. Трявна, място с неповторими горски пейзажи, чист въздух, спокойствие и тишина.

Къщата предлага всички удобства за почивка и забавление през всеки сезон. Откритият басейн, чиято вода се затопля от слънчеви колектори (температура между 28 и 30 градуса), гарантира приятно усещане при ползването му и комфорт за посетителите през летния сезон.

През студените зимни месеци за гостите са осигурени и други екстри – сауна, джакузи 5 места и механа с уникална камина, които да допринесат за доброто настроение и пълноценна почивка. За допълнителен релакс, по време на престоя си при нас, предлагаме на своите гости различни видове масаж по предварителна заявка.

Със своето разположение къща „Мая” дава възможност за едно изключително изживяване далеч от градския шум и забързаното ежедневие, като същевременно е само на 5 мин. от самия град Трявна, който предлага редица интересни туристически атракции и исторически забележителности.

В близост се намират и много други интересни дестинации – Дряново, Дряновски манастир, пещерата Бачо Киро, еко пътеки над манастира, Боженци, Габрово, Етъра, Велико Търново и др.

Къща "Мая" разполага с четири двойни и една тройна стаи, с общ капацитет 11 места и предлага:

* Отопляем открит басейн и шезлонги

* Джакузи с 5 места

* Барбекю с пещ

* Механа с камина

* Финландска сауна

* Локално парно отопление

* Цифрова телевизия

* Интернет

* Велосипеди

* Просторно дворно място

* Напълно оборудвана кухня с печка с фурна, абсорбатор, кафе машина, микровълнова, хладилник с фризер, тостер, електрическа кана, миялна машина, пералня и др.

* Масажи – по предварителна заявка

Къщата е на два етажа.

Първият етаж се състои от две двойни стаи, сауна, баня с тоалетна и механа.

На втория етаж са разположени две двойни, една тройна стаи и баня с тоалетна.

Всяка стая разполага с отделен LCD телевизор и цифрова телевизия.

В двора се намират барбекю с пещ и открит басейн с шезлонги и джакузи.

Местоположение:
Цялата къща: 11 гости
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0894 *** ***
покажи телефона
Атанас
Атанас