Къща за гости Майстор Никола Гогов

село Бръшлян · община Малко Търново, област Бургас

Къща за гости Майстор Никола Гогов Къща за гости Майстор Никола Гогов Къща за гости Майстор Никола Гогов Къща за гости Майстор Никола Гогов Къща за гости Майстор Никола Гогов Къща за гости Майстор Никола Гогов Къща за гости Майстор Никола Гогов Къща за гости Майстор Никола Гогов Къща за гости Майстор Никола Гогов Къща за гости Майстор Никола Гогов Къща за гости Майстор Никола Гогов Къща за гости Майстор Никола Гогов Къща за гости Майстор Никола Гогов Къща за гости Майстор Никола Гогов Къща за гости Майстор Никола Гогов Къща за гости Майстор Никола Гогов Къща за гости Майстор Никола Гогов Къща за гости Майстор Никола Гогов

Къща Майстор Никола Гогов, Бръшлян разполага с леглова база от 11 места.

Реновираната 230-годишна къща на майстор строител (дюлгерин) Никола Гoгов е от архитектурно и ансамблово значение в Странджа. Благодарение на майсторлъка му и към другите построени от него къщи, село Бръшлян е признато за Архитектурен резерват от ЮНЕСКО и до днес.

Предлагаме домашно приготвената и уникална по Странджански храна. Менюто трябва предварително да бъде уточнение лично със стопанката Теодора, понеже е необходима солидна подготовка.

Добре дошли са всички гости, които желаят да се насладят на домашен уют и вкусни гозби. За любознателни към историческите събития в Странджа и Бръшлян - стопанката с удоволствие ще Ви разкаже.

Къщата е с общ капацитет - 11 легла. Отдава се и частично. Състои се от:

1 стая - спалня + единично легло

1 стая - спалня + 2 бр. единични легла

1 студио с отделен вход, състоящо се от две помещения – едното разполага с две единични легла, второто със спалня.

Нощувка - 35 лв.

Вечеря със салати - 30 лв.

Закуска с топли напитки - 15 лв.

Посочените цени са за човек на ден. Къщата разполага с романтично битово помещение (механа) за хранене от - 50 кв.м и с лятна беседка в дворното пространство.

Има множество китни селца в Странджа планина, но село Бръшлян е по-специално. Съхранило автентичната архитектура на странджанската къща, консервирало духа и културните традиции на бурното си минало и сляло се в дъхава симбиоза със заобикалящата го природа, то блести като благородна перла в короната на Странджанския край. Истинско вълшебство за туристите.

Този популярен за туристите край е обгърнат в тайнственост и мистика – тук легендите сякаш оживяват, а преданията се превръщат в история!

Къщата разполага с 11 легла, 3 бани, камина, барбекю, пералня, сушилня, съдомиялна, голяма механа за около 20 човека.

Местоположение:
Цялата къща: 13 гости
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Отопление:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Теодора Кръстева
Теодора Кръстева