Къща за гости Майсторов Къща за гости Майсторов Къща за гости Майсторов Къща за гости Майсторов Къща за гости Майсторов Къща за гости Майсторов Къща за гости Майсторов Къща за гости Майсторов

Стаите и апартамента на вилата разполагат със самостоятелни санитарни възли, слънчеви тераси и пълно обзавеждане с климатици, хладилни съоръжения, кабелна телевизия и мебели осигуряващи нормални условия за отдих. В двора на вилата има изграден детски кът, барбекю, маси и столове. На разположение на гостите са кухня и зала за хранене оборудвани със необходимите уреди и прибори за приготвяне и консумиране на храна.

Вилата се намира близо до градския парк, който предлага за ползване фитнес уреди и

детска площадка. Наблизо има ресторанти и магазини. Центъра на града се намира на около 350 м, а градският плаж и пристанището са на около 600 метра. На около километър на юг е разположен плаж "ГРАДИНА", който свързва град Черноморец и град Созопол с непрекъсната плажна ивица. Освен различните морски атракции, разходки до островите Св. Анастасия и Св. Иван, в град Черноморец можете да посетите безплатни концерти на открито, исторически обекти и архитектурни забележителности. На 7км се намира град Созопол.

При подходящи морски условия домакините могат да предложат участие в спортен риболов с лодка.

Цените за нощувка са между 12 15 лева за човек като за деца до 7 години ползват намаление от 1/2 такса.

Местоположение:
Цялата къща: 25 гости
Единични стаи: 2
Двойни стаи: 4
Тройни стаи: 3
Апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Янко Майсторов
Янко Майсторов