Къща за гости Мечата дупка

село Момчиловци · община Смолян, област Смолян

Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка Къща за гости Мечата дупка

Заповядайте и се насладете на панорамната гледка и чистият въздух в нашата тиха и спокойна къща.

Къща за гости Мечата дупка се намира в село Момчиловци, което е едно от най-привлекателните населени места, разположено в сърцето на Родопите - най-зелената и живописна планина в България, на 1200 м надморска височина. Намира се на 15 км североизточно от общинския център – гр. Смолян и на 17 км от световно известния ски курорт Пампорово.

Разполага с 8 двойни стаи със собствени санитарни възли и 1 апартамент с голяма спалня и кухня с хол с разтегателен диван. Всички стаи са със кабелна телевизия и с балкони, с уникален изглед към селото и към връх Снежанка.

За приятното изкарване на гостите разполагаме с голяма всекидневна с хол и изцяло оборудван кухненски бокс. Всекидневната разполага с над 30 места.

Също така има и джакузи.

В непосредствена близост до къща започва и Еко пътека.

Къщата е завършена 2019 г. и всичко вътре е ново и модерно.

*** В цената влиза използването на джакузи и сауна. ***

За много други снимки и актуални промоции ни потърсете във Фейсбук.

Общата част разполага с напълно оборудвана кухня, кът с мека мебел и веранда.

Желаещите могат да наемат както цялата къща, така и отделни стаи.

Цена на цялата къща - 800 лв. (за 20 човека)

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Живодар Стойчев
Живодар Стойчев